Szállás árak Hédervári Lovasklub és Vendégház

Hédervári Lovasklub és Vendégház

Címlap » Hédervár » Hédervári szállások » Hédervári Lovasklub és Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Nyugat-Dunántúl
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kert, Ajándékbolt
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Internet csatlakozás

Hédervári Lovasklub és Vendégház

Egy kis kikapcsolódás, aktívan eltöltött pihenés szabadtéri programokkal az egész család számára. Mindezeket kínálja a Lovas Vendégház a Szigetközben. Élményekben gazdagon eltöltött nappalok után szobáink maximális kényelmét kiélvezve pihenhetik ki éjszaka fáradalmaikat. A vendégház romantikus vidéki környezetben a lovasklub szomszédságában, de a hétköznap megszokott kényelmet biztosító szállás, akár családdal, akár nagyobb baráti társasággal látogat el hozzánk! Garantáltan találni fognak az igényeiknek megfelelő akciós szállás ajánlatot. Kalandra és pihenésre fel!

A lovaglási lehetőségek biztosítása és a lovasoktatás mellett vendégházunkban szálláshelyet is biztosítunk, nem csak a lovas turisták, hanem az aktív kikapcsolódást kereső utazók számára is.

Vendégházunk 2014. év tavaszán nyitotta meg kapuit 10 szobájával új szálláshelyként. Mindenkit biztatunk, hogy legyen az elsők között és látogasson el a Hédervári Lovasklub vendégházába, próbálja ki szolgáltatásainkat és győződjön meg színvonalukról. Vendégházunk szobáit úgy alakítottuk ki, hogy maximális kényelemmel támogassák az Önök pihenését, amit a 4 napraforgós minősítésünk is garantál. Reggelis ellátással várjuk vendégeinket minden nap közösségi helyiségünkben, és előzetes kérés esetén ebédet és vacsorát is tudunk biztosítani.

Kedvezményes szobaáraink mellett érdemes megnézni csomagajánlatainkat is, amelyek igazodnak a szezononkénti igényekhez és számos izgalmas program lehetőséget tartalmaznak.

Hédervár kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően vízi- és szárazföldi kirándulások ideális kiindulópontja, de emellett számos látnivaló található a településen belül is. Érdemes ellátogatni a Héderváry kastélyhoz és a szintén a grófi családhoz tartozó Boldogasszony kápolnába, megnézni az Árpád fát és a Kont fát, valamint a nagy népszerűségnek örvendő Krumplibogár szobrot is. A fürdőzés rajongói az alig 6 km-re található Lipóti Termál- és Élményfürdőben csobbanhatnak a hűs habokba, ahol télen-nyáron élmények várják.

Vállaljuk csapatépítő tréningek, családi és baráti rendezvények, valamint kisebb létszámú konferenciák megszervezését és lebonyolítását, számos program javaslattal tudjuk segíteni a tartalmas időtöltést legyen szó akár felnőtt, akár gyermek résztvevőkről. Kérje egyedi ajánlatunkat a Kapcsolat fülre kattintva! Természetesen nem csak lovagolni van lehetőség nálunk, hanem kenutúrák, kerékpártúrák, disznó- vagy birkavágás is színesítik a palettát. Nagy figyelmet fordítunk a vidéki élet szépségeink hangsúlyozására, szeretnénk, ha minél több városi gyerek megismerkedne a régi tanyák állatvilágával.
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Falusi turizmus
  • TELEPÜLÉS
    Hédervár
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    9178 Hédervár, Vámkerék u. 2.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Hédervár

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...